ερώτηση.gr
     
 
 
Ρούχα για την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί, ένδυση.gr

Διάλεξε κατηγορία
 
Τα σημαντικά θέματα
Συμβουλές για να μην ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε
Μας απαντά η κα. Κρήνη Κωνσταντίνου, Κλινικός –Διαιτολόγος –Διατροφολογος.
περισσότερα


Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Προσφορές grabit.gr

Καλά Νέα της Υγείας


 

Τα οφέλη του όζοντος
16/05/2019

Τα οφέλη του όζοντος


Το όζον είναι ένα μόριο που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνο (Ο3). Παράγεται στη φύση ηλεκτρικά, κατά την δημιουργία των κεραυνών. Αυτό που το καθιστά σπουδαίο στην απολύμανση αέρα και νερού είναι το γεγονός είναι ασταθές από την φύση και τείνει να διασπάται γρήγορα. Έτσι, σκοτώνει βακτηρίδια, μικρόβια, κολοβακτηρίδια, σταφυλόκοκκους σε αέρα και νερό, τη σαλμονέλα, τον έρπη και αποσυνθέτει τα φυτοφάρμακα που επικάθονται στα λαχανικά και στα φρούτα.

Η συσκευή όζοντος κατασκευάστηκε για να μπορέσει κάθε νοικοκυριό να έχει πρόσβαση στα τεράστια οφέλη του όζοντος στην απολύμανση αέρα και νερού αλλά και στην καταπολέμηση διάφορων παθήσεων.

·    Απολυμαίνει  το νερό 3000 φορές πιο γρήγορα από ότι το χλώριο καταστρέφοντας επικίνδυνους ιούς. Δρα στην κυτταρική μεμβράνη και όχι στο ph του νερού (σε αντίθεση με το χλώριο)

·   Το όζον (Ο3) ερχόμενο σε επαφή με την επιφάνεια των τροφίμων διαλύει τα εντομοκτόνα, τις τοξίνες και τα φυτοφάρμακα.

·      Απομακρύνει ορμόνες, τοξίνες, παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς κλπ που επικάθονται σε τρόφιμα όπως το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια και δεν απομακρύνονται με το  πλύσιμο με νερό ούτε με το μαγείρεμα. Αντιθέτως επηρεάζουν μακροπρόθεσμα, σοβαρά την υγεία μας. Πλένοντας τα, με όζον (03) εξασφαλίζουμε ένα πραγματικά καθαρό και υγιεινό φαγητό

·     Με το σύστημα όζοντος (όζον) O3 μπορούμε να καθαρίσουμε τον αέρα και να αποστειρώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας (κουζίνα, μπάνιο κλπ). Κάνει τη δουλειά που κάνει η χλωρίνη. Επίσης, στους χώρους του σπιτιού το όζον Ο3  συμβάλλει στην αφαίρεση οσμών, την διάλυση καπνού, την αφαίρεση δυσοσμίας και την παρεμπόδιση της δημιουργίας μούχλας.

·      Αρκετοί ιατροί έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιούν τη συσκευή όζοντος στην καταπολέμηση διαφόρων παθήσεων όπως της ακμής, των μυκητιάσεων, των χρόνιων λοιμώξεων, των ημικρανιών, της φλεβίτιδας και άλλων. Οι αναφορές αυτές είναι υπό έρευνα.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν συσκευές που παράγουν 400mg όζοντος ανά ώρα και άλλες που παράγουν 200mg. Φυσικά αν αγοράσετε τέτοια συσκευή είναι προτιμότερη αυτή που παράγει 400mg καθώς είναι πιο αποδοτική.

 

Πηγή Πληροφόρησης :  www.camelot.gr, ιστοσελίδα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρίας Camelot που δραστηριοποιείται στο χώρο της διάθεσης τεχνολογικά εξελιγμένων, ποιοτικών & αξιόπιστων προϊόντων υγείας  εδώ και 30 περίπου χρόνια. Στο διεθνή Οργανισμό Camelot, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ποιοτικά προϊόντα υγείας, συστήματα καθαρισμού του νερού & του αέρα.

 

 

 
         
  
 

 

Δοκιμάσαμε και σας Προτείνουμε

Camelot, στην υπηρεσία μας για το φιλτράρισμα νερού & αέρα
Προϊόντα υγείας από τον πλέον αξιόπιστο οργανισμό Υγείας...
περισσότερα

Κατάλληλη επιλογή διαιτολόγου
Πολλοί αναγνώστες μας, ρωτάνε «πώς θα πετύχουν σίγουρη και διαρκή απώλεια βάρους»
περισσότερα

Lipogen, για Βαθύ Καθαρισμό & λαμπερό δέρμα
Αν θέλετε να έχετε δέρμα υγιές και φρέσκο είναι απαραίτητος
περισσότερα

Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης, Ευζήν εναλλακτικά
Ένα πλήρες διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο, το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης
περισσότερα

 
Προσφορές και Διαφημίσεις
 

Πρόσφατα Θέματα

Τα οφέλη του όζοντος
Το όζον είναι ένα μόριο που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνο (Ο3)
περισσότερα

Συμβουλές για να μην ξαναπάρετε τα κιλά που χάσατε
Μας απαντά η κα. Κρήνη Κωνσταντίνου, Κλινικός –Διαιτολόγος –Διατροφολογος.
περισσότερα

Μερικά λειτουργικά τρόφιμα και τα οφέλη τους
Ακολουθούν μερικά από τα τρόφιμα που έχουν υποστεί επεξεργασία
περισσότερα

 

Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Newsletter

 
 


Στοίχημα.gr

Χρήμα.gr

Διαφήμιση.gr

Ζώα.gr

Ρούχα.gr

Παπούτσια.gr

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments